2016-2017:  Istandsættelse af udsigtshus ved Canelli
Facade Huset er højt beliggende med skøn udsigt ned over Canelli i det sydlige Piemonte.

Huset er ca. 250 m2 i tre plan.

Canelli - udsigt
Facade2 Tv: Husets facade renoveres og males i en varm – italiensk – farve.

Th: Nye døre og vinduer monteres.

Canelli - Facade3
Canelli - koekken0 Tv: Såvel køkkenet som resten af huset trængte til modernisering.

Th: Køkkenet lukkes op og forenes med den flotte spisestue. Nye installationer er undervejs. 

Canelli - koekken1
Canelli - koekken2 Tv: Køkken-alrummet tager form.

Th: Det nye køkken monteres.

Canelli - koekken3
Canelli - spisestue Tv: Spisestuen er færdig.

Th: Det ene af 2 badeværelser.

Canelli - bad
Canelli - trappe Tv: Fra køkken-alrummet fører en trappe op til stuen på 2 sal.

Th: Fra stuen er der en vidunderlig udsigt fra det nye store vinduesparti.

Canelli - stue
pool1 Tv: I den omliggende have graves ud til en 5 x 10 m pool.

Th: Poolens bund støbes.

Pool2
Pool3 Tv: Poolens sider bygges op i iso-blokke, hvori der armeres og støbes.

Th: Terrasser og belægninger er undervejs.

 

pool4
Pool5 Sommer 2017

Der er vand i poolen, og terrasserne er færdige.

 

Pool6
Tv: Opmuring af en pizzaovn er igang.

Th: Det færdige udekøkken